Tamam bak abi bu çok güzel işte. Öncelikle bu işin önderliğini senin yapman doğru. Fikirler geliştirmen birşeyler için adım atmış olmanda önemli. Ben bu işten hiç umutsuz değilim. Hadi toplanamadık tamam buradan yazayım..
1. YER: Arif abi nin yerinin satıldığını bilmiyordum. Gerek biraraya gelip organize olmak için toplandığımız yerin olmaması evet simdilik bir sorun. Çözüm olarak : Başka bir yerde toplantılarımıızı yapabiliriz. Tanıdık bir yer bulabilirmiyiz. Hani biizim faliyetimize uygun bahçe tarzı? Bulamaz isek çalışmalarımıza uygun bahçesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi? Yardımcı olacak varsa bildirsin. Yada arkadaşların ortak toplanabilmesi için kolay herkese yakın hem ulaşım hemde bilinen yerleri bulabilirmiyiz? Bu bir netleşsin.
İsteyen istediği bonsaisini kapsın getirsin çalışma yapacaksak bize örnek olur.
2. ZAMAN: Evet zamanda önemli şimdi yarın toplanıyoru zz desek kimlerin haberi olacak . Herkese ulaşabilirmiyiz? Arkadaşlar netten mi takip ediyorlar? Mail den mi ulaşabiliriz? Yada telefondan ulaşabilirmiyiz? Önce herkesi haberdar etmeliyiz. Katılım durumu belli olmalı. Katılım için en yüksek gün belirlenmeli.