Zaman: Cum Eyl 10, 2010 9:51 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 41 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Sergi hakkındaki görüşleriniz?
Anket Cum Ara 12, 2008 11:04 am tarihinde bitecek
Açalım, her türlü desteğe hazırım 74%  74%  [ 14 ]
Açın iyi olur ama ben karışmam 11%  11%  [ 2 ]
Olsa iyi olur ama şimdilik erken 11%  11%  [ 2 ]
İstesenizde açamazsınız 0%  0%  [ 0 ]
Ne gerek vardı şimdi böyle şeylere 5%  5%  [ 1 ]
Toplam oy : 19
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: İlkbaharda ilk sergimizi açalım mı?
MesajGönderilme zamanı: Cmt Ara 05, 2009 1:54 pm 
üye

8) Toplantı Sergi -II-
Hadi yeri belirledik diyelim. Katılımcı arkadaşlarda belli olsun. O da diyelim tamam .. Herkes kendi elindeki bonsaiyi sergileyecek diyelim.. Tamam. Eksiklerimiizi görmek yada daha iyi fikirler varsa görebilmek için önce kendi içimizde mini bir defile gibi sergi yaparsak faydalı olacağını düşünüyorum. Havalar soğuk malum. Sergi için zamanıda iyi belirlemek lazım. Birde arkadaşların iş durumlarını vs. iyi planlamalılar ki sergiye katılım yüksek olsun. Tüm bunların planlanabilmesi için önce kendimiz tüm bonsai severler biraraya gelmeliyiz.. Bu konuyu toplantıda görüşmeliyiz. Hani toplantılara bile maksimum katılım sağlayabilsek diyecem hemen yapalım sergiyi ama hep elde olmayan sebeplerden eksik kalıyor işler. Bence en kısa zamanda toplanalım. Herkes fikrini ve yapılacakları daha iyi ortaya koymalı. Sonuçta bu organizasyon bir iki kişiyle olmaz. Sayın Tarık Bey abimiz önce toplanalım yapacaklarımızı konuşalım. Bir iki hafta sonra da küçük bir sergi yada şov tarzında kendi aramızda sergi düzenleyebiliriz. Bence bu ilk adım olmalı daha sonrası inanın gelecektir.. YETERKİ BİRLİK OLALIM. BONSAİ DOSTLARI.
cevaplarınıızı bekliyoruzz..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cmt Ara 05, 2009 2:02 pm 
Yönetici
Kullanıcı avatarı

İyi güzel söylüyorsun. Zaten amacım da bu birlik olalım ama işleri öyle kolay yürütemiyoruz çoğu zaman. Geçen sene ne güzel toplanıyorduk ama bu sene Arif abi yerini satınca toplanacak yerimiz yok. Nerede toplanacağız, çalışma yapacağız. Bazen umutsuzluğa kapıldığım oluyor ama sonra diyorum ki kendi kendime senin umutsuzluğa kapılmaya hakkın yok.
İnsanlar sanıldığı kadar hevesli değil. Hevesli olanlarında sürekliği yok. Çok planlar yapıyorum ama peşimden gelecek kimseyi bulamıyorum. İşin kötüsü benide heveslendiriyorlar ama ya yolun başında terkediyorlar ya da biraz yol alınca. Tek başına boğuşmak yoruyor insanı. Belki biraz zamana bırakmak lazım bilemiyorum. Çok yol aldık eskisi gibi değil ama daha çok yol almamız lazım.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cmt Ara 05, 2009 2:14 pm 
üye

8)
Tamam bak abi bu çok güzel işte. Öncelikle bu işin önderliğini senin yapman doğru. Fikirler geliştirmen birşeyler için adım atmış olmanda önemli. Ben bu işten hiç umutsuz değilim. Hadi toplanamadık tamam buradan yazayım..
1. YER: Arif abi nin yerinin satıldığını bilmiyordum. Gerek biraraya gelip organize olmak için toplandığımız yerin olmaması evet simdilik bir sorun. Çözüm olarak : Başka bir yerde toplantılarımıızı yapabiliriz. Tanıdık bir yer bulabilirmiyiz. Hani biizim faliyetimize uygun bahçe tarzı? Bulamaz isek çalışmalarımıza uygun bahçesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi? Yardımcı olacak varsa bildirsin. Yada arkadaşların ortak toplanabilmesi için kolay herkese yakın hem ulaşım hemde bilinen yerleri bulabilirmiyiz? Bu bir netleşsin.
İsteyen istediği bonsaisini kapsın getirsin çalışma yapacaksak bize örnek olur.
2. ZAMAN: Evet zamanda önemli şimdi yarın toplanıyoru zz desek kimlerin haberi olacak . Herkese ulaşabilirmiyiz? Arkadaşlar netten mi takip ediyorlar? Mail den mi ulaşabiliriz? Yada telefondan ulaşabilirmiyiz? Önce herkesi haberdar etmeliyiz. Katılım durumu belli olmalı. Katılım için en yüksek gün belirlenmeli.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cmt Ara 05, 2009 2:22 pm 
Yönetici
Kullanıcı avatarı

Sen sonuna kadar seninle çalışırım diyor musun ondan haber ver. Bana hevesli birisi lazım. Bende telefonlarda var maillerde. O sorun değil. Ama beni yarı yolda bırakmayacağını bilirsem senle çok iyi şeyler yapabiliriz. En azından sen bundan çok faydalanabilirsin. Bonsai konusunda ilk olarak seni geliştireceğiz. Sonrasında yapacak çok şey buluruz. Ama bana gerçekten hevesli birisi lazım.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cmt Ara 05, 2009 2:24 pm 
üye

8)
3. ULAŞIM, HAVA DURUMU: Ulaşımda çok sorun olacağını düşünmüyorum. Havanın çok yağışlı olması bizi kapalı bir mekan bulmaya zorlayacaktır. Açık bir bahce ortamında hele Ankara'nın bu soğuk havası hepimiizi hasta eder. Mini bir sergi yapacak olursak elinde fazla sayıda bonsai olan arkadaşlar bonsailerini getirirken zorlanabilirler. Ama bu da çözülebilir. Bonsaileri sergileyebilmek için yer gerekli . Hatta çalışma yapacaksak bunun için bile yer gerekli. Masa sandalye vs.. Çalışmalardan sonra bonsailerin sorunsuz taşınması. Bunun için araç da kiralayabiliriz? Tabi bu araçla masa sandalye vs. de taşınabilir. Elimizde ne kadar sayıda bonsai var belirlemeliyiz? Etiketleme ve bonsailerin tanıtımını yapan küçük standlar haline getirebiliriz??

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cmt Ara 05, 2009 2:31 pm 
üye

8)
Tarık abi şimdi buradan sonuna kadar evet derim yalan olur. Çünki uzun zamandır uzak kaldık. Şu an halka açık bir sergi bize büyük bir macera gibi bence . Önce küçük bir şov defile diyelim bunla başlayalım işe. Bu konuda evet yardıma hazırım. Yer belirleyelim. Arkadaşlara ulaşıp kimler gelecekse getirsinler bonsailerini. Malzemelerin taşınması vs. hallederiz. Bakalım küçük bir organizasyon yapabiliyormuyuz. Ne yapıp ne yapamayacağımıızı bilelim. Yoksa burada daha cok yazar anlatır dururuz. Abi burda yazıp anlatıyoruzz belki ama istersen tel den görüşelim yada söle buluşup şu işi yüzyüze konuşalım ben gelirim.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cmt Ara 05, 2009 9:27 pm 
Yönetici
Kullanıcı avatarı

Ben sadece bahara hazırlıklı olun diyorum. Eğer kafamdaki hesaplarım tutarsa süpriz yapabiliriz. TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ne

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Ara 06, 2009 1:27 am 
Yönetici
Kullanıcı avatarı

Çok merak ettim. Nedir, nedir?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Ara 06, 2009 3:17 pm 
Yönetici

Noluyo burdaaaaa!.... :D

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzt Ara 07, 2009 2:28 pm 
Yönetici
Kullanıcı avatarı

Hele bir bahar gelsin hep birlikte göreceğiz inşallah

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzt Ara 14, 2009 11:25 pm 
üye
Kullanıcı avatarı

Aytaç Abi sağ gösterip sol çakacak herhalde yeni ağaçların mı var yoksa?

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 41 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap: